Welkom bij Psyhart

PsyHart is een praktijk voor klinische psychologie en psychotherapie. Cliënten met milde, matige of ernstige klachten en problemen kunnen behandeld worden in deze praktijk. Afhankelijk van de ernst en complexiteit van uw klachten of problemen valt de zorg onder de Generalistische Basis GGZ dan wel de Specialistische GGZ.

(Psychologische) klachten en problemen kunnen ontstaan als mensen er niet meer uitkomen, op eigen kracht of met hulp van naasten. Dat kan de kwaliteit van leven sterk beïnvloeden. Dit kan te maken hebben met de situatie waar iemand in zit, de omgang met anderen of als iemand het moeilijk heeft met zichzelf. Voorbeelden zijn: somberheid, slaapproblemen, paniekaanvallen, sociale angst, fobieën, trauma’s, overmatig piekeren, subassertiviteit, burnout, communicatieproblemen, overmatige emotionaliteit, vastlopen in dezelfde patronen, problemen met het zelfbeeld of somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK).

Mogelijk herkent u zich hierin. Ik kan u helpen uw klachten te verhelderen en samen met u uw kracht te hervinden door een passende en effectieve behandeling. Waar nodig voer ik – in overleg met u – (psycho)diagnostisch onderzoek uit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06 16 418 481 of u kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Dit is de huidige wachttijd.

(LET OP: e-mails van PsyHart kunnen in de SPAM, Ongewenste mail of Junkmail terecht komen)