Welkom bij Psyhart

PsyHart is een praktijk voor zowel Generalistische Basis GGZ als Specialistische GGZ. Cliënten met milde, matige of ernstige klachten en problemen kunnen behandeld worden in deze praktijk.

Bij (psychologische) klachten en problemen kan je denken aan somberheid, slaapproblemen, paniekaanvallen, sociale angst, fobieën, trauma’s, overmatig piekeren, moeite met grenzen aangeven, burnout, communicatieproblemen, overmatige emotionaliteit, vastlopen in dezelfde patronen, problemen met het zelfbeeld en het zelfgevoel, overmatig perfectionisme of somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Dergelijke klachten en problemen kunnen ontstaan als mensen het contact met hun eigen kompas uit het oog zijn verloren en er niet meer uitkomen. Dit kan de kwaliteit van leven sterk beïnvloeden waardoor er een hulpvraag kan ontstaan.

Mogelijk herken je je hierin. Ik kan je helpen je klachten te verhelderen en samen met jou jouw kracht en kompas te hervinden. Jouw inzet is hierbij van groot belang om een goede behandelrelatie op te bouwen en een zo’n optimaal mogelijk resultaat te behalen. It takes two to tango!

Voor meer informatie kan je contact opnemen of je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Dit is de huidige wachttijd.