Welkom bij Psyhart

PsyHart is een praktijk voor klinische psychologie en psychotherapie. Cliënten met milde, matige of ernstige klachten en problemen kunnen behandeld worden in deze praktijk. Afhankelijk van de ernst en complexiteit van uw klachten of problemen valt de zorg onder de Generalistische Basis GGZ dan wel de Specialistische GGZ.

Bij (psychologische) klachten en problemen kunt u denken aan somberheid, slaapproblemen, paniekaanvallen, sociale angst, fobieën, trauma’s, overmatig piekeren, subassertiviteit, burnout, communicatieproblemen, overmatige emotionaliteit, vastlopen in dezelfde patronen, problemen met het zelfbeeld of somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Dergelijke klachten en problemen kunnen ontstaan als mensen het contact met hun eigen kompas uit het oog zijn verloren en er niet meer uitkomen. Dit kan de kwaliteit van leven sterk beïnvloeden waardoor er een hulpvraag kan ontstaan.

Mogelijk herkent u zich hierin. Ik kan u helpen uw klachten te verhelderen en samen met u uw kracht en kompas te hervinden. Uw inzet is hierbij van groot belang om een goede behandelrelatie op te bouwen en een zo’n optimaal mogelijk resultaat te behalen. It takes two to tango!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06 16 418 481 of u kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Dit is de huidige wachttijd.

(LET OP: e-mails van PsyHart kunnen in de SPAM, Ongewenste mail of Junkmail terecht komen)